Penis-Gezondheid – Penis-Pijn Tijdens Het Vrijen

Veel mannen ervaren wat pijn na de seks van tijd tot tijd. De schuren veroorzaakt door de penetratie of agressieve masturbatie kan irritatie van de penis van de huid, wat resulteert in een overgevoeligheid en pijn. Echter de pijn tijdens de seksuele daad kan aangeven dat er iets meer aan de hand is. Terwijl de meeste oorzaken van de penis pijn zijn niet ernstig en kan gemakkelijk worden behandeld, te weten hoe de verzorging van de penis kunnen voorkomen dat de aanhoudende problemen. Enkele van de meest frequent gezien penis problemen worden hieronder beschreven, samen met tips voor het beschermen van de gevoelige huid en houden van de penis gezond en responsief.

Infectie

Huid-infecties van de penis gemeenschappelijk zijn, en ze kunnen leiden tot een verscheidenheid van ongemakkelijke symptomen. Roodheid, zwelling van de penis van de huid, jeuk en een branderig gevoel, pijnlijke geslachtsgemeenschap, onaangename geuren en een witte, dikke ontslag zijn alle gemeenschappelijke indicatoren van penis-infectie.

pijnlijk

Schimmel of gist infectie – hetzelfde type dat van invloed is op de vrouw – kan leiden tot pijnlijke penis symptomen zoals hierboven beschreven. Mannen met een intact voorhuid zijn vooral gevoelig voor het ontwikkelen van gist-infectie, maar besneden mannen kunnen ook worden beïnvloed. Schimmelinfecties zoals jock jeuken (of tinea cruris, want het is technisch bekend), kan een rode, verspreiden ernstige huiduitslag en jeuk of een branderig dat wordt erger bij seksueel contact.

Terwijl de meeste mannen ervaren een soort van penis huid infectie van tijd tot tijd, de kansen van de voorkomende problemen kunnen worden verminderd door het houden van het gebied schoon en goed gehydrateerd, alsook het ondersteunen van de penis van de gezondheid door het gebruik van anti-bacteriële immuun-het stimuleren van vitaminen en mineralen.

Jongens die het ontwikkelen van een infectie na onbeschermde seks of die last hebben van griep-achtige symptomen in aanvulling op een pijnlijke of ontstoken penis moet een medische behandeling uit te sluiten dat de kans op een SOA.

Allergische reacties

De huid gevoeligheden en allergieën kan soms leiden tot pijnlijke geslachtsgemeenschap en andere ongemakkelijke penis symptomen. Vaginale vloeistoffen, smeermiddelen, zaaddodende middelen en de latex gebruikt in tal van condooms kan allergische reacties veroorzaken.

Het vermijden van de huid irriterende stoffen, met behulp van non-latex condooms, en het ondersteunen van de algemene penis gezondheid van de huid, door de huid goed gehydrateerd en gezond kunt voorkomen dat negatieve effecten die afbreuk doen aan het genot van seks.

allergieën

Phimosis

Onbesneden mannen die moeite hebben met het terugtrekken van hun voorhuid of pijn tijdens de geslachtsgemeenschap kan hebben, een aandoening die bekend staat als phimosis, die optreedt wanneer de voorhuid is te strak te trekken over de kop van de penis. In dit geval, de eikel, of het hoofd van de penis, kan ook zeer gevoelig om aan te raken, waardoor de gemeenschap een pijnlijke beproeving in plaats van een plezierige ervaring.

Langzaam terugtrekken van de voorhuid met de hulp van de huid-conditioning vitamines en moisturizers en voorzichtig met het introduceren van de kop van de penis te manuele stimulatie kan helpen bij het verlichten van de pijn en ongemak veroorzaakt door phimosis.

Gebogen of gekromde penis

Een penis die bochten of bochten tijdens een erectie kan resulteren in pijnlijke of moeilijke geslachtsgemeenschap. Kromming van de penis is vaak het gevolg van littekenweefsel vormen onder de penis van de huid. Mannen die slachtoffer zijn van een traumatische penis letsel meer kans op het ontwikkelen van dit probleem. Wanneer de penis zichtbaar vervormd, in de mate dat seks pijnlijk of gewoon niet mogelijk, de ziekte van Peyronie kan een diagnose worden gesteld. Terwijl de kromming kan operatief worden gecorrigeerd, medische procedures kunnen leiden tot problemen met het seksueel functioneren. Het voeden van de penis met voedingsstoffen, zoals vitamine C, dat nodig is om blijvend gezond bindweefsel van de penis huid, kan helpen om te voorkomen dat de vorming van littekenweefsel dat wordt verondersteld te leiden tot een gebogen of gekromde penis.

Verzachtend en beschermt de huid van de penis

Het elimineren van de penis pijn en de bescherming van de penis pijnlijke infecties, irritaties en reacties van de huid is mede afhankelijk van de huid voedingsstoffen en moisturizers die gevonden kunnen worden in een hoge kwaliteit penis gezondheid crème . Een penis gezondheid formule met huidkalmerende vitamines en moisturizers kan helpen bij het behouden van de integriteit van het weefsel van de penis, evenals het voorkomen van besmettelijke agenten van het doordringen van de penis van de huid en veroorzaakt pijn, zwelling en pijnlijke geslachtsgemeenschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *