Top 5 Lijst van de Zorg van de Huid Chemische stoffen Te Vermijden – Deze Kunnen ernstige schade aan Uw Gezondheid

Wist u dat de fabrikanten kunt vrijwel elke chemische ze willen in hun huidverzorgingsproducten, zelfs als ze bekend zijn gevaarlijk? Er zijn zo vele gevaarlijke ingrediënten in cosmetica die legaal kan worden gebracht in de producten – dit zijn de belangrijkste zorg van de huid van chemische stoffen te voorkomen!

Veel consumenten zijn onder de indruk te geven dat ze worden beschermd tegen gevaarlijke ingrediënten in cosmetica door wet-en regelgeving. Helaas is dit niet het geval is, vooral in de VS, waar persoonlijke verzorging ingrediënten hoeft zelfs geen goedkeuring van de FDA, eventuele onderzoeken of pre-markt testen.

Dat betekent dat producten voor persoonlijke verzorging kan bevatten chemische stoffen die bekend zijn kankerverwekkende stoffen en die zijn gekoppeld aan ontwikkelingsdoelen en reproductieve toxiciteit, aandoeningen van het zenuwstelsel, allergieën en lever falen, slechts een paar te noemen.

de zorg van de huid

Het triest maar waar feit is dat je nodig hebt om jezelf te beschermen tegen deze gevaarlijke ingrediënten in cosmetica.

Lees het etiket en beslissen of de nieuwe skin cream is de moeite waard het risico voor de gezondheid. De volgende lijst toont de 5 meest gevaarlijke ingrediënten in cosmetica – dit zijn de zorg van de huid chemische stoffen die u moet vermijden door alle middelen.

1. Petrochemische stoffen zoals minerale olie

Aardolie-gebaseerde ingrediënten zoals petrolatum, minerale olie, paraffine in feite de vacht van de huid als een dunne folie van plastic. Hierdoor is uw huid is niet in staat om te ademen: dat kan leiden tot verstopte poriën en zelfs vroegtijdige veroudering. Het verstoort ook de huid is de belangrijkste doel – om te zuiveren ons lichaam van gifstoffen. Een betere keuze in persoonlijke verzorging zijn op basis van plantaardige oliën en glycerins.

2. Geuren

De term ‘geur’ is in een lijst van ingrediënten van een echt mijnenveld. Het kan verwijzen naar duizenden verschillende ingrediënten, zowel natuurlijke als synthetische, veel van hen zijn giftig. Vooral synthetische geuren zijn gevaarlijk. Veel populaire geuren in de zorg van de huid kan invloed hebben op het centrale zenuwstelsel en veroorzaken depressie, hyperactiviteit, en prikkelbaarheid.

Geuren

Een andere gevaarlijke stof gebruikt in de huidverzorging is tolueen, een stof die in de meeste synthetische geuren. Tolueen is gekoppeld aan de bloedarmoede, verlaagde bloedcellen, lever-of nierbeschadiging, en de ontwikkeling van de foetus. Vermijd producten die lijst geur als ingrediënt, tenzij op het etiket is vermeld dat het is afgeleid van de essentials-oliën.

3. Parabenen

Parabenen worden gebruikt in allerlei producten voor persoonlijke verzorging. Ze werken als conserveermiddel en het verlengen van de houdbaarheid. Ze worden vaak gebruikt, hoewel ze staan bekend om de toxische en allergische reacties veroorzaken evenals huiduitslag. Onderzoekers zijn momenteel ook te vinden als ze zijn kankerverwekkend – op het moment dat er aanwijzingen zijn die wijzen in beide richtingen. Om veilig te zijn, kiezen voor producten zonder parabenen.

4. Ranzig natuurlijke oliën

Zelfs natuurlijke ingrediënten hebben hun valkuilen. Alle natuurlijke oliën die worden gebruikt in producten voor persoonlijke verzorging moet worden koud geperst. Als ze zijn verfijnd in plaats van koud geperst, hun voedingsstoffen rekenen radicaal af en de oliën kunnen zelfs de ontwikkeling van giftige trans-vetzuren. Zelfs meervoudig onverzadigde oliën kunnen ook gaan ranzig als ze gebruikt zijn voorbij hun houdbaarheidsdatum. Kies altijd voor de huid crèmes en lotions met koudgeperste oliën en het gebruik van deze producten in het gegeven tijdsbestek.

oliën

5. Dioxaan

Dioxaan is een gevaarlijke stof in de zorg van de huid, die op grote schaal wordt gebruikt in alle soorten van producten voor persoonlijke verzorging. Het bevat vaak hoge concentraties van 1,4-dioxaan, die wordt beschouwd als kankerverwekkend. 1,4-Dioxaan is ook verdacht van een nier giftige stof, neurotoxicant en luchtwegen giftige stof. Het is ook bekend dat het grondwater vervuilen! Wil je echt wilt dat de op uw huid? Ik dacht dus – ik ook niet. http://gezondheidswaarschuwing.info

Als u meer wilt weten over de andere zorg van de huid van chemische stoffen te voorkomen en ontdek wat skin care merken zijn gratis van al deze gevaarlijke ingrediënten in cosmetica, bezoek mijn website en het bestuderen van de informatie – u bent het aan uw gezondheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *