Waarom Pijn In De Gewrichten Is Een Ernstige Gezondheids-Signaal

Is dat omdat de betekenis van pijn in de gewrichten gaat veel verder dan de voor de hand liggende symptomen van ongemak. Ongeacht of de pijn wordt erger bij beweging of na periodes van inactiviteit of van beide, is de onderliggende boodschap van uw lichaam aan het verzenden is, is dat er een ontsteking aanwezig is.

Nu voordat je het ontslag van de voor de hand liggende verbinding tussen chronische ontsteking en pijn in de gewrichten, te overwegen dat, hoewel de symptomen verschijnen in de gewrichten, de ontsteking van invloed is op het gehele lichaam.

pijn in de gewrichten

Dit type van het lichaam-brede ontsteking heeft effecten die dieper gaan dan de pijn zelf. In feite, is een chronische ontsteking is direct verbonden met vele extra ernstige gezondheidsproblemen.

Ontsteking gerelateerde gezondheidskwesties

Om het proces te begrijpen meer duidelijk, deze ontsteking-gerelateerde gezondheidsproblemen:

Bloedstolsels: Ontsteking ontstaat een neiging om bloedstolsels te vormen, dat is goed als er een acuut letsel (stopt bloeding), maar slecht als het een permanente situatie (kan leiden tot beroertes, hartaanvallen en diepe veneuze trombose)

Het immuunsysteem Stress: Er is een immuun reactie op de ontstoken weefsels, dus wanneer de ontsteking is er voor een lange tijd, het brengt een belasting van het immuunsysteem

Bijnier Vermoeidheid: De bijnieren reageren op het inflammatoire proces door het vrijgeven van corticosteroïde hormonen – als een resultaat, na verloop van tijd een chronische ontsteking kan leiden tot bijnier vermoeidheid

Oxidatieve Stress: Circulerende vrije radicalen worden gegenereerd wanneer er een ontsteking – dit leidt tot schade aan de weefsels in elk deel van het lichaam

Gezamenlijke Schade: Ontsteking releases collagenase, die verdere schade aan het gewricht beschermende stof collageen

Bindweefsel Schade: Ontsteking leidt ook tot het vrijkomen van elastase, wat schade aan het bindweefsel stof, elastine

C-Reactief Proteïne: Ontsteking triggers enorme release van C-reactief proteïne (CRP) in de lever, die op zijn beurt leidt tot verdere ontsteking
In andere woorden, de ontsteking, de onderliggende oorzaak van pijn in de gewrichten, in de leeftijd van het lichaam veel sneller dan anders het geval zou gebeuren. Het immuunsysteem verzwakt, de bijnieren moe, weefsels zijn beschadigd en het vermogen van het lichaam om terug te stuiteren vermindert.

Als gevolg van de chronische ontsteking geleidelijk verzwakt het hele lichaam en vermindert het vermogen om infecties te bestrijden, aan te passen en te regenereren.

ontsteking

Gezien deze manier, pijn in de gewrichten kunnen worden begrepen als een vroeg waarschuwingssignaal ons te vertellen dat er ernstige gezondheidsproblemen gaande is in het lichaam achter de schermen. Tenzij er iets verandert, kunnen deze leiden tot veel ergere problemen uiteindelijk.

Deze ergere problemen die gepaard gaan met chronische ontsteking zijn onder meer kanker, hart-en vaatziekten, beroertes, diabetes en de ziekte van Alzheimer. Dit maakt de aanpak van de ontsteking een zeer hoge prioriteit. Niet alleen de adressering van het op een dieper niveau te verlichten de symptomen van de pijn, maar het helpt ook bij het voorkomen van mogelijke toekomstige dodelijke gezondheidsproblemen.

Maar hoe kan deze ontsteking worden aangepakt op een dieper niveau?

Wat Is De Werkelijke Oorzaak van de Ontsteking In De Eerste Plaats?

Er zijn twee primaire complicerende factoren die een ontsteking

De metabole Processen: Biochemisch er zijn letterlijk tientallen processen geassocieerd met ontsteking. Deze variëren van de effecten van het eten van trans-vetzuren en de aanwezigheid van de COX-2-inflammatoire enzym.

Het blokkeren van Factoren: Er zijn ook potentiële blokkerende factoren (giftige zware metalen, milieu-verontreinigende stoffen, emotionele stress) die interfereren met de normale lichaam functioneren. Sommige van deze storingen triggers ontsteking.
Als je denkt dit lijkt allemaal ingewikkeld, je hebt gelijk.

voedzaam

Gelukkig zijn er een aantal basisprincipes die zowel van deze complicerende factoren is zeer effectief. Deze principes zijn de basis voor het elimineren van pijn in de gewrichten en het herstellen van de gezondheid op een natuurlijke wijze. Deze principes zijn:

Hoge Kwaliteit Van “Grondstoffen” Voor Metabole Processen. Op haar meest fundamentele niveau, dit betekent dat het eten van de meest voedingsrijke voedsel zo dicht mogelijk bij zijn natuurlijke toestand mogelijk. Dat betekent niet verwerkt, gedenatureerd of kunstmatige voeding.

Het Verminderen Van De Toxische Belasting Van Het Lichaam En Verhogen De Ontgifting Van De Capaciteit. Dit betekent het ondersteunen ontgifting door de lever, darmen, longen, nieren en de huid. Op hetzelfde moment, het identificeren van mogelijk giftige stoffen die aanwezig kunnen zijn en het elimineren van deze op de juiste wijze, zodat niet te leiden tot onnodige stress op het lichaam.

Wanneer correct gedaan, de volgende twee principes vermindert de pijn in de gewrichten aanzienlijk en vaak zelfs verdwijnen. En als een grote bonus, het vermindert ook de secundaire gezondheid schadelijke gevolgen van een ontsteking elders in het lichaam.

Dus door het begrijpen van pijn in de gewrichten als een bedreiging voor de gezondheid waarschuwing, en de aanpak van het natuurlijk niet alleen is de pijn verminderd, maar ook de algehele gezondheid toeneemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *